Ελλάδα

Εξαφάνιση 16χρονης στην Αθήνα – Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, άσπρη μπλούζα, μαύρη φόρμα και γκρι παπούτσια

Συναγερμός σήμανε στην ελληνική αστυνομία για την εξαφάνιση της Σαντιέ Κ., 16 ετών από την Αθήνα. Σχετική ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» το απόγευμα της Δευτέρας (20.10.2025).

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της ανήλικης, τα ίχνη της 16χρονης Σαντιέ Κ. χάθηκαν βραδινές ώρες της 18ης Οκτωβρίου από χώρο φιλοξενίας στην Αθήνα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδεχομένως να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Σαντιέ Κ. έχει ύψος 1.64 μ., κανονικό βάρος, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, άσπρη μπλούζα, μαύρη φόρμα και γκρι παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τα τρόλεϊ: Ξεκίνησε το ξήλωμα του δικτύου στον Πειραιά - Με ηλεκτρικά λεωφορεία από αύριο οι γραμμές 17 και 20
Οδηγοί των τρόλεϊ βρέθηκαν στον Πειραιά με σκοπό να αντιδράσουν - Από το ίδιο σημείο ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έδωσε το μήνυμα πως «ο ουρανός της Αθήνας και του Πειραιά επιτέλους θα αναπνεύσει»
Τρόλεϊ
Ο Αλέξης Παπαχελάς αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του προστάτη: «Η ενημέρωση είναι το αντίδοτο για τον φόβο»
«Ο ανδρικός εγωισμός σπανίως μας επιτρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτά τα ζητήματα γιατί φοβόμαστε μήπως ακούγεται απελπιστικά γέρικη η κουβέντα», τονίζει ο γνωστός δημοσιογράφος
Αλέξης Παπαχελάς
Καιρός σήμερα: Καταιγίδες στα νησιά, χιόνια στα ορεινά – Τοπικές βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 12 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός