Ελλάδα

Έξαλλος ο Τσιόδρας για τα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο: Η διασπορά γίνεται συνήθως από το προσωπικό

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα 32 κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο, στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο λοιμωξιολόγος: “Η διασπορά σε τέτοιους χώρους που δεν δέχονται επισκεπτήριο, συνήθως είναι από το προσωπικό… Στη Θεσσαλονίκη το μάθημα το πήρανε και πάει καλά. Η Αθήνα δεν πάει καλά”, τονίζοντας πως η επιδημία είναι αρκετά σοβαρή.

Click4more: Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο 20 από τους 32 ηλικιωμένους που διαμένουν στο γηροκομείο – Τι είπαν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς

Αναλυτικά, ο Σωτήρης Τσιόδρας δήλωσε: “Υπάρχει μία επιδημία αρκετά σοβαρή, που αφορά περίπου το 50% των τροφίμων. Ελέγχονται όλοι, υπάλληλοι και υγειονομικό προσωπικό. Θα διακομιστούν στο νοσοκομείο τα σοβαρά περιστατικά. Η διασπορά σε τέτοιους χώρους που δεν δέχονται επισκεπτήριο, συνήθως είναι από το προσωπικό. Υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι περισσότεροι από αυτούς, το 80%, είναι κατακεκλιμένοι. Είναι μία κατάσταση που δεν θέλουμε να ξαναδούμε και δυστυχώς συνεχίζουμε να τη βλέπουμε. Στη Θεσσαλονίκη το μάθημα το πήρανε και πάει καλά. Η Αθήνα δεν πάει καλά”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι για τον τραυματισμό 12χρονου μαθητή από ρίψη κροτίδας μέσα σε σχολείο στην Πάτρα
Σε βάρος των 17χρονων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας
Περιπολικό