Ελλάδα

Εξάρθρωση σπείρας ληστών στα Μέγαρα – Δύο ανήλικοι ανάμεσά τους

Συμμορία στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι και η οποία διέπραττε ληστείες πεζών, κλοπές μοτοσικλετών και κλοπές από αυτοκίνητα, τους τελευταίους δύο μήνες στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων σε συνεργασία με την Άμεση Δράση, συνελήφθησαν στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων τέσσερα άτομα ελληνικής υπηκοότητας, εκ των οποίων οι δύο είναι ανήλικοι, ενώ άλλοι δύο ηλικίας 19 και 23 ετών αντίστοιχα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κλεμμένες μοτοσικλέτες και μία πινακίδα κυκλοφορίας από κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν έξι ληστείες σε πεζούς, 32 κλοπές μοτοσικλετών και έξι κλοπές από οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κρίση των Ιμίων: Η αποκωδικοποίηση των επιχειρήσεων, το τακτικό πλεονέκτημα στο πεδίο και τα στρατηγικά λάθη
Η «διαφωνία χαρακτήρων» της ελληνικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, οι κανόνες εμπλοκής που περίμενε ο Στόλος αλλά δεν πήρε ποτέ και τα διδάγματα του 1987 που λησμονήθηκαν
Η ομάδα των Τούρκων βατραχανθρώπων αποχωρεί από την δυτική Ίμια το πρωί της 31ης Ιανουαρίου 1996