Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα trafficking με θύματα έξι γυναίκες

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε χθες (19.11.2021) η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που εξάρθρωσε κύκλωμα trafficking, στην Αθήνα. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται δύο επιπλέον άτομα.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες με απειλές βίας και το πρόσχημα της αποπληρωμής χρέους, αφού κρατούσαν μία γυναίκα από τη Μολδαβία σε διαμέρισμα στην Αθήνα, την εξανάγκαζαν να εκδίδεται σε οίκους ανοχής που εκμεταλλεύονταν.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε πως οι κατηγορούμενοι είχαν υπό τον έλεγχο τους τρείς οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκμεταλλεύονταν ακόμα πέντε γυναίκες.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.265 ευρώ, εμβάσματα, ένα αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα. Στη Μολδαβή παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Φιλιππίδη: «Ο εισαγγελέας έβγαλε τρίτη εκδοχή δική του, είναι πρωτάκουστο» λέει ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας
«Ο κατηγορούμενος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, έκανε λόγο για συναινετική επαφή του με την εντολέα μου, ο εισαγγελέας αρνείται ακόμη και αυτο» τονίζει ο δικηγόρος Ανδρέας Βαγγόπουλος
Πέτρος Φιλιππίδης
2
Συνελήφθη ο 50χρονος που είχε στείλει ακατάλληλη φωτογραφία σε 13χρονη και απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Αρκαδία
Ο 50χρονος φέρεται να προσέγγισε την κοπέλα μέσω social media, να αντάλλαξαν μηνύματα και στη συνέχεια να προχώρησε σε βιντεοκλήση, κατά την οποία επέδειξε τα γεννητικά του όργανα
Χειροπέδες