Ελλάδα

Εκτός κινδύνου ο 11χρονος πρόσφυγας που παρασύρθηκε από μηχανή στο λιμάνι του Πειραιά

Στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» παραμένει νοσηλευόμενος και εκτός κινδύνου, ο 11χρονος πρόσφυγας που τραυματίστηκε χθες έξω από την Πέτρινη Αποθήκη στο λιμάνι του Πειραιά, όταν παρασύρθηκε από δίκυκλο που οδηγούσε 47χρονος.

Από το Α΄Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο οδηγός του δικύκλου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μάχη για τη ζωή του δίνει 30χρονος εργάτης στα Χανιά που έπεσε από μπαλκόνι - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
Αφού ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων και η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιήθηκε, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου
Ασθενοφόρο