Ελλάδα

Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση και 4 επιβάτες του κρύφτηκαν στις τουαλέτες του αεροδρομίου

Επεισοδιακή ήταν η πτήση ενός αεροπλάνου που ξεκίνησε από το Κάιρο της Αιγύπτου με προορισμό την Βεγγάζη της Λιβύης. Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου στη συνέχεια τέσσερις από τους επιβάτες προσπάθησαν να κρυφτούν στις τουαλέτες του αεροδρομίου…

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου το αεροσκάφος της Egypt Air, προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς νωρίτερα είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Βεγγάζης χωρίς επιτυχία, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο σημείο.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 111 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα. Κατά την άφιξη του το αεροσκάφος στάθμευσε και μετά την επίμονη άρνηση του πιλότου, οι επιβάτες να παραμείνουν στον αεροσκάφος, αποβιβάστηκαν όλοι με την συνοδεία αστυνομικών και υπαλλήλων ασφαλείας του αερολιμένα.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου όπου και παρέμειναν μέχρι τις 8 το βράδυ, οπότε και ξεκίνησε η διαδικασία επιβίβασης τους στο αεροσκάφος.

Ωστόσο, τέσσερις εκ των επιβατών, προσπαθώντας να παραμείνουν στη χώρα μας, κρύφτηκαν στην τουαλέτα που υπήρχε στην αίθουσα αναμονής. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και τους επιβίβασαν στο αεροσκάφος.

Μάλιστα, άλλος ένας επιβάτης ζήτησε ιατρική βοήθεια, η οποία και του παρασχέθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας του αεροδρομίου και στη συνέχεια επιβιβάστηκε και αυτός στην πτήση.

Τελικά το αεροπλάνο αναχώρησε στις 21:05 με προορισμό τον αεροδρόμιο της Βεγγάζης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποσωλήνωση της 6χρονης με εγκεφαλίτιδα επιχειρούν οι γιατροί στη ΜΕΘ του Παίδων – «Σαρώνει» η γρίπη στα παιδιά
Οι γιατροί αναμένεται εντός της ημέρας να επιχειρήσουν τη σταδιακή αφύπνιση του παιδιού, προκειμένου να το αποσωληνώσουν, με τα επόμενα 24ωρα να χαρακτηρίζονται κρίσιμα
Νοσοκομείο παίδων
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο Βιολάντα στα Τρίκαλα - «Με φώναξαν να δώσουμε DNA»
«Μέχρι να ταυτοποιηθούν οι σοροί η μητέρα μου θα θεωρείται αγνοούμενη» λέει ο γιος μιας εκ των πέντε γυναικών που εγκλωβίστηκαν μετά την έκρηξη στη βιομηχανία μπισκότων
Οι δύο από τις 5 γυναίκες που εγκλωβίστηκαν μετά την έκρηξη στη βιομηχανία μπισκότων «Βιολάντα» στα Τρίκαλα
«Κένταυρος»: Το ελληνικό αντι-drone σύστημα αναπτύσσεται σε πλοία, βάσεις και εξοπλισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων
Το «όπλο» της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας αναδεικνύεται σε αναπόσπαστο τμήμα της αμυντικής σχεδίασης για την αναχαίτιση μη επανδρωμένων αεροσκαφών
Το σύστημα «Κένταυρος» της ΕΑΒ