Ελλάδα

Ελευσίνα: 43χρονος πιάστηκε στα «πράσα» να κλέβει αντικείμενα από τις σιδηροδρομικές γραμμές

Πέρα από σπίτια, επιχειρήσεις και οχήματα, οι κλέφτες πλέον έχουν βάλει στόχο τις σιδηροδρομικές γραμμές όλης της Ελλάδας. Ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για έναν 43χρονο στην Ελευσίνα που πιάστηκε στα «πράσα» να ξηλώνει μεταλλικά αντικείμενα.

Η νέα κλοπή στις σιδηροδρομικές γραμμές έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (09.10.2024) στην περιοχή της Ελευσίνας. Τη στιγμή που ο 43χρονος έκλεβε ανενόχλητος, αστυνομικοί της περιοχής τον είδαν και του πέρασαν κατευθείαν χειροπέδες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν βαριοπούλα και σφυρί, που χρησιμοποίησε για την αφαίρεση των μεταλλικών αντικειμένων.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αρχές, διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 43χρονος, πέρα του ότι είχε πλαστικές πινακίδες, είχε κλαπεί από το Δημοτικό Θέατρο τον Μάιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καισαριανή: Βανδάλισαν το μνημείο των 200 εκτελεσθέντων μετά την αποκάλυψη των ιστορικών φωτογραφιών – «Η ιστορική μνήμη δε σβήνει»
«Θα προβούμε στην αποκατάσταση των φθορών και θα πρωτοστατήσουμε με όλες της τις δυνάμεις στην ανάδειξη και αναβάθμιση του ιστορικού αυτού τόπου», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου
Οι βανδαλισμοί στο μνημείο 15