Ελλάδα

Εμβολιασμοί: Έτσι θα προγραμματιστούν τα χαμένα ραντεβού λόγω κακοκαιρίας

Στον τρόπο επαναπρογραμματισμού των εμβολιασμών που αναβλήθηκαν, εξαιτίας της κακοκαιρίας, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως είπε, όλα τα ραντεβού που δεν πραγματοποιήθηκαν θα επαναπρογραμματιστούν τις επόμενες ημέρες και όλοι οι πολίτες θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο κινητό τους τρεις ημέρες νωρίτερα, για την ώρα και ημέρα εμβολιασμού τους.

Για την ηλικιακή ομάδα 60-64 τα ραντεβού  θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα  Δευτέρα-Παρασκευή,  στα ίδια εμβολιαστικά κέντρα του αρχικού ραντεβού.

Όσοι είχαν ραντεβού στο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας στο Μαρούσι αυτά θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα-Παρασκευή με τον ίδιο τρόπο.

Η τρίτη κατηγορία των 75 και άνω καθώς και άλλες κατηγορίες των οποίων αναβλήθηκαν χθες τα ραντεβού οι εμβολιασμοί θα γίνουν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου καθώς πολλοί από αυτούς είχαν κάνει ήδη την πρώτη δόση.

Σήμερα έχουν εμβολιασθεί 25.137 πολίτες με την προσέλευση να ξεπερνά το 89%. Έχουμε ξεπεράσει τους 600.000 εμβολιασμούς με ποσοστό κάλυψης 5,71%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού
Νέα σοκαριστική καταγγελία για το μακελειό στα Βορίζια - «Καργάκηδες προσπάθησαν να σκοτώσουν το γιο μου πριν 3 χρόνια»
Αποκαλυπτική μαρτυρία για το μακελειό στην Κρήτη - Η φερόμενη εμπλοκή των Καργάκηδων με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ζωοκλοπές και «οι Φραγκιαδάκηδες που πυροβόλησαν τα σπίτια τους», όπως λέει συγγενής του Φανούρη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Μακελειό στα Βορίζια: «Όπλα σηκώθηκαν από το πλήθος προς το αυτοκίνητο του Καργάκη» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας
«Αν η σφαίρια ήταν δέκα πόντους πιο πάνω, θα με είχε βρει στην κοιλιά και τώρα δεν θα μιλούσαμε εδώ» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που δεν ανήκει σε καμία από τις δυο οικογένειες
Βορίζια