Ελλάδα

Ενδοοικογενειακή βία στο Χαϊδάρι: «Αφού δεν σε σκότωσα εγώ, θα σε σκοτώσει ο επόμενος»

Η ενδοοικογενειακή βία στη χώρα δεν λέει να κοπάσει και ένα νέο περιστατικό διαδραματίστηκε την Δευτέρα (28/05/2024) στο Χαϊδάρι.

Συγκεκριμένα μία κοπέλα 20 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι της στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star όλα συνέβησαν σε γειτονιά στο Χαϊδάρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (27/05/2024) προς ξημερώματα Δευτέρας (28/05/2024). 

Η κοπέλα ανυποψίαστη επέστρεφε στο σπίτι της και αγνοούσε ότι ο πρώην σύντροφός της, ηλικίας 30 ετών, είχε στήσει καρτέρι μαζί με έναν φίλο του.

Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της και σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να την τραβά από τα μαλλιά, να τη σέρνει στον δρόμο, να τη βρίζει και να τη φτύνει. Της ξερίζωσε ακόμα και τούφες απο τα μαλλιά της!

Ακόμα, την απείλησε, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, λεγοντας: «Μου είπε αφού δεν σε σκότωσα εγώ, θα σε σκοτώσει ο επόμενος». 

Η μητέρα της ήταν εκείνη που την έσωσε καθώς μέσα στη νύχτα τη φασαρία και κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Δε θα περάσει από αυτόφωρο, καθώς έχει παρέλθει και οι δύο πρώην σύντροφοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια όταν ορισθεί δικάσιμος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 1
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Καθηγητές γυμνασίου της Αχαΐας ξέχασαν 2 μαθήτριες σε κατάστημα εστίασης και έφυγαν - Ταξίδευαν με λεωφορείο για Θεσσαλονίκη
Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια
Σχολική τάξη 8