Ελλάδα

Ένωση Εισαγγελέων σε Χρυσοχοΐδη: Προστατεύστε μας

Την προστασία των εισαγγελικών λειτουργών ζητάει η Ένωση Εισαγγελέων με αίτημα της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μετά και την διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αναφέρει στο αίτημα της προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Μετά το περιστατικό επίθεσης από αγνώστους στην οικία της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, τίθεται για πολλοστή φορά το ζήτημα της ασφάλειας όσων συναδέλφων χειρίζονται υποθέσεις, που τους εκθέτουν σε κινδύνους.

Επειδή η ανταπόκριση του Υπουργείου σας στα αιτιολογημένα αιτήματα συναδέλφων για παροχή προστασίας δεν είναι πάντοτε η ενδεδειγμένη, παρακαλούμε να μεριμνήσετε προσωπικά για την έγκαιρη και προσήκουσα ικανοποίησή τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε ένωση σωληνώσεων το σημείο διαρροής προπανίου που προκάλεσε την φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα
Το πρόβλημα που στάθηκε η αφορμή για να προκληθεί η ισχυρή έκρηξη, δημιουργήθηκε στην ένωση δύο σωληνώσεων προπανίου, ωστόσο μέχρι αύριο θα έχουν εξαχθεί περισσότερα συμπεράσματα
Βιολάντα
Γιάννης Παναγόπουλος για το πάγωμα των λογαριασμών του: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Ας κρύβονται και ας φοβούνται οι συκοφάντες»
Ο Γιάννης Παναγόπουλος ελέγχεται για δύο κακουργήματα, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης κατά της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
Γιάννης Παναγόπουλος 24
Τα ερωτήματα για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς μετανάστες και η κάμερα που δεν χρησιμοποιήθηκε
Ο κυβερνήτης του πλωτού που ενεπλάκη στο ναυάγιο, ανέφερε στους προϊσταμένους του, ότι δεν κρίθηκε αναγκαία η χρήση της, καθώς είχε εντοπιστεί το σκάφος με τους μετανάστες με τη χρήση του προβολέα
Σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Χίου