Ελλάδα

Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: 30 άτομα πέταξαν πέτρες και μάρμαρα σε αστυνομικούς

Ένταση στην ΑΣΟΕΕ. Ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε περιπολικό και τζιπ της ΟΠΚΕ. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα τα άτομα βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ πέταξαν πέτρες και μάρμαρα (!) στα δύο αστυνομικά οχήματα, που κινούνταν επί της Πατησίων, στο ύψος της σχολής.

Άμεσα έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα έφτασε διμοιρία των ΜΑΤ. Οι άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους με τους αστυνομικούς να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών και να τους απωθούν.

Δείτε φωτογραφίες από τον φακό του newsit.gr:

ASOEE ENTASI  NEWSIT

 

ASOEE ENTASI  NEWSIT

Το ρεύμα της Πατησίων από την Ομόνοια πρoς την Κυψέλη έκλεισε για λίγη ώρα, ενώ τώρα (14:45) έχει δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Μετά την επίθεση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
18