Ελλάδα

Επανήλθε το 112 μετά τη βλάβη αποστολής μηνυμάτων – Το πρόβλημα προκλήθηκε από τηλεπικοινωνιακό πάροχο

Λίγες ώρες κράτησε η βλάβη που υπέστη το 112 με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουν απευθείας στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, οι έκτακτες ειδοποιήσεις για κίνδυνο φωτιάς.

Σύμφωνα με πηγές της Πολιτικής Προστασίας η λειτουργία της υπηρεσία Επικοινωνιών Εκτάκτου Ανάγκης 112 αποκαταστάθηκε πριν λίγο και η βλάβη οφειλόταν σε πρόβλημα στον τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Το πρόβλημα προέκυψε σήμερα το απόγευμα (21.06.2024) κατά τη διάρκεια συνεχών «μετώπων» φωτιάς σε όλη τη ζώρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βλάβης ζητήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να δημοσιεύουν τα προειδοποιητικά μηνύματα προς κατοίκους περιοχών σε Αχαΐα, Αργολίδα και Ηλεία που αφορούσαν απομακρύνσεις από οικισμούς που είναι κοντά σε πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι πολίτες θα λαμβάνουν εκ νέου κανονικά ενημερώσεις άμεσα μέσω της υπηρεσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα: Στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης 3
Προσωπικός αριθμός: «Συνενώνουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα σε ένα» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Οι τέσσερις τομεακοί αριθμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα υπομητρώα των Οργανισμών και των Φορέων, αλλά ο πολίτης θα χρειαστεί να θυμάται μόνο έναν αριθμό, διευκρινίζει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά