Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Η στιγμή της διακομιδής του αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Επεισόδια στου Ρέντη: Η στιγμή της διακομιδής του αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Η στιγμή της διακομιδής του αστυνομικού στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, το βράδυ της Πέμπτης (07.12.2023), μετά τον τραυματισμό του από φωτοβολίδα, στα επεισόδια που έγιναν έξω από το κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ Ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, έχει καταγραφεί σε νέο βίντεο ντοκουμέντο. 

Το ασθενοφόρο έχει παραλάβει τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη και κατευθύνεται προς το Γενικό Κρατικό Νίκαιας…

Ο συνάδελφος του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για όσα συνέβησαν.

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε τη μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη, η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Η αιμορραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα. Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία και με κάρπα όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και 15 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, έως ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις