Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Την Πέμπτη (21/10) η πρόταση του εισαγγελέα

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 αναμένεται η πρόταση του Εισαγγελέα για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

Η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα έχει ομολογήσει την πράξη της, ωστόσο αρνείται την πρόθεση της να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου πιθανότατα, το δικαστήριο, που έχει πραγματοποιήσει άλλες τρεις συνεδριάσεις, δε θα δώσει την απόφαση της δίκης, παρά μόνο τις εισηγήσεις και την πρόταση του Εισαγγελέα.

Το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης λήγει στις αρχές του Δεκεμβρίου, και το δικαστήριο έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για την έκδοση της τελικής απόφασης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το χαμένο κινητό πρόδωσε την μητέρα στον Βόλο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία με θύμα την κόρη της
Η συσκευή βρέθηκε από έναν πολίτη, ο οποίος διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο δεν ήταν κλειδωμένο και, ερευνώντας το, εντόπισε εννέα φωτογραφίες της 7χρονης κόρης της γυναίκας σε γυμνές στάσεις
Θλιμμένο κορίτσι
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με δεκάδες μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το ΑΠΘ – Περίπου 300 προσαγωγές, τραυματίστηκε αστυνομικός
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις δυο τα ξημερώματα όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη λεωφόρο Γ’ Σεπτεμβρίου, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε πριν 21 λεπτά
13
Πως ο σμήναρχος στρατολογήθηκε από τους Κινέζους – Η συνάντηση σε συνέδριο του ΝΑΤΟ και το ταξίδι στο Πεκίνο
Ερευνάται εάν ο σμήναρχος προσπάθησε να στρατολογήσει και άλλα άτομα από τον κύκλο των γνωριμιών του, εκμεταλλευόμενος τα μεγάλα κέρδη από την παράδοση των μυστικών, προκειμένου να παρέχουν και αυτοί πληροφορίες στην Κίνα.
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
23