Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Επίθεση πιτ μπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: «Το πρόσωπο του παιδιού έχει παραμορφωθεί» λέει στο newsit.gr ο πατριός

Επίθεση πιτ μπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: «Το πρόσωπο του παιδιού έχει παραμορφωθεί» λέει στο newsit.gr ο πατριός

«Με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα μου με κλάματα και μου λέει “βοήθεια, το παιδί”. Έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του”», αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, ο πατριός του 11χρονου αγοριού που δέχτηκε την επίθεση από ένα πιτ μπουλ το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (26.10.2023) στην Αρτέμιδα.

Ο σύντροφος της μητέρας του άτυχου παιδιού που δέχτηκε την άγρια επίθεση από το πιτ μπουλ στην Αρτέμιδα το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου περιγράφει στο newsit.gr το σκηνικό που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για το αγοράκι τους.

«Ήταν το παιδί μου και έκανε βόλτες με το ποδήλατο, όπως κάθε μέρα στην αλάνα. Πάει ο μικρός στη μητέρα του με αίματα. Με παίρνει μετά τηλέφωνο η γυναίκα μου με κλάματα “βοήθεια, το παιδί”.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, «κάλεσα το ασθενοφόρο, αλλά το ασθενοφόρο δεν ήρθε. Ήρθα γρήγορα εγώ από την δουλειά μου το πήρα και το πήγα στο κέντρο υγείας στα Σπάτα. Από τα Σπάτα κάλεσαν το ασθενοφόρο και πήγε το παιδί στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, μετά την επέμβαση που έκανε είναι καλύτερα και προσπαθεί, τόσο ίδιος όσο και οι γονείς του να συνέλθουν.

Μάλιστα, μας περιγράφει τα όσα τους είπαν οι γιατροί από την πρώτη στιγμή που το αγοράκι τους μεταφέρθηκε στο «Αγλαΐα Κυριακού»:

«Μιλήσαμε με την γιατρό, μάς είπε ότι είναι επικίνδυνο γιατί τρύπησε το δόντι το κρανίο του παιδιού όπως φάνηκε μετά από εξετάσεις που έκαναν. Η εγχείρηση κράτησε τρεις ώρες. Το παιδί χειρουργήθηκε στο κεφάλι, στο αυτί, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του, και έχει τραύματα και στα δύο του πόδια. Ο γιατρός τώρα λέει ότι είναι καλά, αλλά το παιδί μου πέρασε πολύ δύσκολα, πόναγε πάρα πολύ».

Ο πατριός του παιδιού υποστηρίζει, μιλώντας στο newsit.gr, ότι «δεν το είχαμε δει αυτό το σκυλί. Λένε στην γειτονιά ότι το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης ελεύθερο, αλλά τώρα μετά το συμβάν το έχουν κλείσει μέσα. Όταν έκανε την εγχείρηση το παιδί, εγώ επέστρεψα στη γειτονιά και είδα το σκυλί μέσα στη μάντρα και γαύγιζε με τα αίματα στο στόμα του. Αλλά δεν το πείραξα το σκυλί. Έτρεξα πάλι νοσοκομείο και μετά κάναμε την μήνυση στην αστυνομία», καταλήγει ο πατριός και σύντροφος της μητέρας του 11χρονου αγοριού.

Μιλώντας, νωρίτερα, στο newsit.gr για την υπόθεση με την επίθεση του σκύλου, ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων του άτυχου παιδιού, δήλωσε:

«Ως πληρεξούσιος δικηγόρος του ζευγαριού που το ανήλικο τέκνο τους, 11χρονος, δέχτηκε θανάσιμη επίθεση από λυσσασμένο σκύλο, που δυστυχώς ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει ελεύθερο και κόντεψε να το κατασπαράξει, έχω να δηλώσω πως θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για να αποδοθεί το δίκαιο».

Οι δηλώσεις του κ. Θεοδωρόπουλου:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις