Ελλάδα

Επιχειρηματίας αγόρασε την θρυλική Mercedes του Ανδρέα Παπανδρέου – «Έχουμε κάνει πολλά χιλιόμετρα για το ΠΑΣΟΚ»

«Μέχρι και σφαίρες έχουμε φάει, μας πυροβόλησαν κάποτε γιατί βάζαμε σημαίες του ΠΑΣΟΚ» θυμήθηκε ο νέος ιδιοκτήτης της θρυλικής Mercedes

Ο Παγώνης Δάντσιος ήταν εκείνος που αγόρασε σε δημοπρασία τη θρυλική Mercedes που κάποτε χρησιμοποιούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και σε δηλώσεις που έκανε στο Mega εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να πληρώσει. Όπως είπε ο επιχειρηματίας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο συνδυάζεται με μια σειρά από αναμνήσεις που έχει από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε και ο ιδρυτής του κινήματος κέρδιζε τη μία εκλογική αναμέτρηση μετά την άλλη.

Ο επιχειρηματίας, φανατικός του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, αποκάλυψε πως μόλις είδε σε ανάρτηση στο διαδίκτυο πως βγαίνει σε δημοπρασία το όχημα δεν έχασε καιρό και αναζήτησε τον μεσάζοντα, προκειμένου να αποκτήσει την Mercedes.

«Έχουμε κάνει πολλά χιλιόμετρα για το ΠΑΣΟΚ. Μέχρι και σφαίρες έχουμε φάει, μας πυροβόλησαν κάποτε γιατί βάζαμε σημαίες του ΠΑΣΟΚ. Άλλα χρόνια, πολύς φανατισμός» είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο Παγώνης Δάντσιος δεσμεύτηκε μάλιστα, πως όποιος οπαδός του ΠΑΣΟΚ παντρευτεί στη Θράκη, θα τον πηγαίνει ο ίδιος με το αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Το παράπονο του κ. Δάντσιου είναι ότι δεν κατάφερε να γνωρίσει από κοντά τον Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί, όπως λέει, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ολλανδία, όπου βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια, τον κρατούσαν μακριά από εδώ, ενώ όποτε ερχόταν πήγαινε στον τόπο καταγωγής του.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στην περιοχή του Έβρου στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναντήθηκε ο κ. Δάντσιος, ο οποίος είχε ζητήσει μια σημαία του ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτή που είχε βρει στην Αθήνα πριν από χρόνια είχε φθαρεί. Πράγματι, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζιος και Ηρακλής Δρούλιας ανέλαβαν να του βρουν και να κάνουν στο σπίτι του την άτυπη τελετή παράδοση της νέας σημαίας. Ήταν οι σημαίες που το πρωί, κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, είχε επιλέξει να έχει ως φόντο.

Η συγκεκριμένη Mercedes-Benz αποτέλεσε το προσωπικό αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου από τη στιγμή που εκείνος ανέλαβε το πρωθυπουργικό αξίωμα, ωστόσο στη συνέχεια το συγκεκριμένο όχημα πέρασε στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μετά από δεκαετίες, η μπλε Mercedes-Benz 280 SE κατέληξε στον ΟΔΔΥ, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία της εκποίησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η «επόμενη μέρα» στη Λέσβο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας - Αποκαρδιωτικές εικόνες από τις καταστροφικές πλημμύρες
Οι δρόμοι εξαφανίστηκαν κάτω από το νερό, αυτοκίνητα έμειναν μισοβυθισμένα, ενώ σπίτια και επιχειρήσεις βούλιαξαν στη λάσπη, την ώρα που οι κάτοικο προσπαθούν να σώσουν τις ιδιοκτησίες τους
Καταστροφές και ζημιές σε σπίτια στο χωριό Καλλονή και Σκάλα Καλλονής στη κεντρική Λέσβο μετά από έντονη βροχόπτωση
Το ημερολόγιο του Μπούμπη
Ένα μεσημέρι όπως όλα τα άλλα. Φαγητό, χάδια, πάρκο.   Αγαπητό ημερολόγιο,Εγώ είμαι ο Μπούμπης.Ένας σκύλος που μένει με τον Τάκη. Και αυτό...
Το ημερολόγιο του Μπούμπη
Κρήτη: Υδροστρόβιλος και ουράνιο τόξο ταυτόχρονα πάνω από τη θάλασσα στον Πλακιά Ρεθύμνου – Εντυπωσιακές εικόνες
Υδροστρόβιλοι εμφανίζονται αρκετά συχνά πλέον στις παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας και σύμφωνα με τους ειδικούς οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη
Υδροστρόβιλος και ουράνιο τόξο πάνω από τη θάλασσα στη νότια Κρήτη
«Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στη Λέσβο όσο βροχή πέφτει μέσα σε 4 "Νοεμβρίους" - 400 τόνοι νερού ανά στρέμμα»
«Μετά από τα 2 βροχοφόρα συστήματα από την Ιταλία όπου έδωσαν αρκετές βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται καμία οργανωμένη διαταραχή να μας επηρεάζει»
Πλημμύρες στη Λέσβο
Με τρακτέρ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη - «Αν δεν συναντήσουμε τον Χατζηδάκη, φωτιά και τσεκούρι»»
Ραντεβού για συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη
Τρακτέρ αγροτών από τη Βόρεια Ελλάδα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης
Ανανεώθηκε πριν 60 λεπτά