Ελλάδα

Επιχείρηση «σκούπα» στον Πειραιά

Ευρεία επιχείρηση-«σκούπα» για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην οδό Αλιπέδου και στην πλατεία Ιπποδάμειας, πραγματοποίησαν από κοινού σήμερα ο Δήμος Πειραιά και η Ελληνική Αστυνομία.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά προέβησαν σε κατάσχεση παράνομων προϊόντων πλανόδιων, τα οποία στη συνέχεια καταστράφηκαν.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος τονίζει ότι αρμόδιος θεσμικός φορέας για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου είναι η Ελληνική Αστυνομία, τις προσπάθειες της οποίας πάντα συντρέχει. Και επισημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης το φαινόμενο του παραεμπορίου και στον Πειραιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος των 5 συλληφθέντων για τις «κομπίνες» στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά – Κατασχέθηκαν σχεδόν 6 εκ. ευρώ
Ασκήθηκε σε βάρος τους, ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση, κατ´ εξακολούθηση σε βάρος των συμφερόντων της ευρωπαϊκής Ένωσης και του ελληνικού δημοσίου, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και λαθρεμπορία
ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ, ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΠΕΡΑΜΑ