Ελλάδα

Εργασίες καθαρισμού στον Πειραιά

Σε επιχειρήσεις καθαρισμού διαφόρων σημείων του Πειραιά προχώρησε ο δήμος, με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους.

Συγκεκριμένα, συνεργεία από την υπηρεσία καθαριότητας πραγματοποίησαν, αυτές τις ημέρες, εργασίες καθαρισμού σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Πειραϊκής, σε δύο πάρκα επί της Ακτής Θεμιστοκλέους, καθώς και στο Δημοτικό Κοιμητήριο «Η Ανάσταση».

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι καθημερινά υλοποιούνται προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, προκειμένου ο Πειραιάς να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός, καθώς και να βελτιώνουμε τους δημοτικούς χώρους. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά, δίνοντας λύσεις σε καθημερινά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης μας».

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι πέραν της αποκομιδής των απορριμμάτων και της τακτικής και συστηματικής οδοσάρωσης σε όλες τις γειτονιές της πόλης, πραγματοποιούνται καθημερινά επιπλέον δράσεις για να είναι η πόλη όσο γίνεται πιο καθαρή, τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές. Κλείνοντας, ο κ. Ρέππας επεσήμανε ότι οι επιχειρήσεις καθαρισμού θα εντατικοποιηθούν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η 43χρονη είχε ζητήσει 50.000 ευρώ από τον καθηγητή για να πληρώσει τους συνεργούς της δολοφονίας του στην Αγία Παρασκευή - Τα μηνύματα που την «καίνε»
Αρκετό καιρό πριν την δολοφονία η 43χρονη οικονομολόγος είχε προσπαθήσει να τραβήξει από λογαριασμούς του θύματος το συγκεκριμένο ποσό
Η πρώην σύζυγος του 43χρονου Πολωνού καθηγητή που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή