Ελλάδα

Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα ΚΤΕΛ της περιφέρειας

Ηλεκτρονικό εισιτήριο θα αποκτήσουν τα αστικά ΚΤΕΛ της περιφέρειας μετά από πρόταση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ).

Την πρόταση του ΠΟΑΣ για ηλεκτρονικό εισιτήριο στα ΚΤΕΛ έκανε αποδεκτή ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Το έργο της εγκατάστασης συστήματος ενοποιημένου ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα αστικά ΚΤΕΛ ΑΕ και στα αστικά ΚΤΕΛ, θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Ειδικού Λογαριασμού Εισφοράς 1% από τις ακαθάριστες εισπράξεις των ΚΤΕΛ, με διάθεση ποσού 745.023 ευρώ και αφορά στη δημιουργία των ψηφιακών υποδομών, ώστε να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα 32 αστικά ΚΤΕΛ της επικράτειας.

Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη της μηχανογράφησης και του απαιτούμενου τεχνικού εξοπλισμού, καθώς και την άδεια χρήσης του λογισμικού για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το έργο αποσκοπεί στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και στον καλύτερο έλεγχο των εσόδων και της επιδοματικής πολιτικής στις αστικές συγκοινωνίες των πόλεων της περιφέρειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καθαρά Δευτέρα: Γλέντια και χαρταετοί στον λόφο του Φιλοπάππου οι Αθηναίοι και στο Σέιχ Σου οι Θεσσαλονικείς
Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, ενώ από το πρωί έκαναν την εμφάνιση τους οι παραδοσιακοί χαρταετοί
Κούλουμα στον λόφο του Φιλοπάππου
Οι πλημμύρες «πνίγουν» τον Έβρο: «Εάν σπάσουν κι άλλα αναχώματα θα κινδυνεύσουν οικισμοί»
Οι έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή το τελευταίο διάστημα αλλά και τα χιόνια στη Βουλγαρία ανέβασαν τη στάθμη του ποταμού Έβρου και των παραποτάμων Ερυθροποτάμου και Άρδα, ξεπερνώντας το επίπεδο ασφαλείας
Πλημμύρες στον Έβρο
Καθαρά Δευτέρα: 20 χρόνια έκλεισε ο «άνθρωπος των χαρταετών» - «Δίνουμε χαρά στα παιδάκια»
Η απίστευτη ιστορία του Θεόδωρου Κωνσταντίνου - «Εύχομαι καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο, να έρθει από εδώ στο Παγκράτι να πάρει πολύ καλές τιμές και χαρταετούς για να περάσει καλά»
Χαρταετός την Καθαρά Δευτέρα