Ελλάδα

Εύβοια: Ένας νεκρός από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα

Τα παιδιά ηλικίας 10 – 12 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό, σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (22.01.2025) στην Εύβοια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν κάτω υπό άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκαν δύο οχήματα στο δρόμο προς Καθενούς, στην Εύβοια.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του κίτρινου αυτοκινήτου ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου και δύο παιδιά ηλικίας 10 – 12 ετών τα οποία μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, γράφει το evima.gr.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, και απεγκλώβισαν τα άτομα μέσα από τα αυτοκίνητα.

troxaio

Nωρίτερα σήμερα, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στη Δροσιά Χαλκίδας όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος βρέθηκε εκτός δρόμου με αποτελέσματα να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η αρκούδα τον αγκάλιασε και τον έριξε από έναν τοίχο 3 μέτρων» λέει η πρόεδρος της Δόλιανης Ζαγορίου για την επίθεση του άγριου ζώου στον 81χρονο
«Μου είπε ότι έχει χτυπήσει στο κεφάλι και του έχουν κάνει ράμματα και νοσηλεύεται. Είχε αίματα αιμορραγούσε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και έχει ένα κάταγμα στον ώμο»
Η αρκούδα που επιτέθηκε στον 81χρονο 4
Ξεκινούν εργασίες στο μυκηναιϊκό τείχος στο ανατολικό τμήμα της Ακρόπολης - Το 2026 θα είναι επισκέψιμο για το κοινό
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το α' εξάμηνο του 2026, ο χώρος ανατολικά και βόρεια του Παλαιού Μουσείου θα ανοίξει στο κοινό, ενώ δημιουργείται ειδική διαδρομή επισκεπτών
Πανοραμική άποψη της Ακρόπολης