Ελλάδα

Φλαμπουράρης: Δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές ακόμη με ήττα ΣΥΡΙΖΑ με 7% – 8%

Αντίθετος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σχολιάζοντας τα exit poll.

Ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πως δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηττηθεί και η διαφορά από τη ΝΔ είναι της τάξεως του 7%-8%, καθώς οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία καθώς και ότι πρέπει να δούμε και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη.

“Οι ευρωεκλογές έχουν σοβαρή κρισιμότητα” επεσήμανε ο κ. Φλαμπουράρης και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε να παραιτηθεί η ΝΔ σε ανάλογη διαφορά (3,8%) γιατί είχε άλλα δύο χρόνια διακυβέρνησης μπροστά της.

Ακόμη ισχυρίστηκε πως τότε είχαν “αρχίσει να υπογράφουν δεκάδες μνημονιακές δεσμεύσεις για τους εργαζομένους, την πλειοψηφία του λαού που θέλαμε να τις σταματήσουμε, γι’ αυτό επιμέναμε σε εκλογές”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο κάδρο των ερευνών μια γυναίκα από την Αθήνα για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά – Οι απολογίες των κατηγορουμένων
Την ύπαρξη γυναίκας αποκαλύπτει ο 23χρονος κατηγορούμενος στην ερώτηση πως γνωρίζει τον 66χρονο - Στην υπόθεση δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλοι εμπλεκόμενοι
Η 19χρονη Μυρτώ