Ελλάδα

Φόρος τιμής από τον Π. Καμμένο στους τρεις πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο

Ο Καμμένος συνοδευόμενος από όλη τη στρατιωτική ηγεσία απέτισε φόρο τιμής, στους τρεις πεσόντες στην Κίναρο, Υποπλοίαρχο Πανανά Κωνσταντίνο και Τουλίτση Αναστάσιο, και το μηχανικό ανθυπασπιστή Ευαγγέλου Ελευθέριο. Οι τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους στις 10 Φεβρουαρίου 2016, όταν ένα Agutsa Bell του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε στην Κίναρο.

Περισσότερα στο onalert.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η γνωριμία με την αρχηγό, η βαλίτσα με τα ναρκωτικά και η παγίδα της αστυνομίας – Όλα όσα είπε ο δεύτερος ρασοφόρος και φίλος του ιερέα youtuber
«Ζητώ συγνώμη για την πράξη μου. Ζητώ μία ευκαιρία. Δεν χρησιμοποιούμε κωδικοποιημένες εκφράσεις στις συνομιλίες μας με την αρχηγό, εκτός από τη λέξη "μακαρόνια"»
Ο ιερέας διατηρεί κανάλι στο YouTube