Ελλάδα

Φωτιά στα Κύθηρα: Σε 139 απεγκλωβισμούς πολιτών προχώρησε το Λιμενικό

Σκάφη του Λιμενικού παραμένουν στην περιοχή καθώς η φωτιά μαίνεται

Σε 139 απεγκλωβισμούς πολιτών από τα Κύθηρα προχώρησε το Σάββατο 26 Ιουλίου του Λιμενικό Σώμα μετά τη μεγάλη φωτιά στο νησί.

Κάτοικοι και τουρίστες είχαν εγκλωβιστεί στην παραλία Λημνιώνα λόγω της φωτιάς στα Κύθηρα και σκάφος του Λιμενικού μαζί με 3 ακόμη ιδιωτικά σκάφη προσέγγισαν την περιοχή και παρέλαβαν τους πολίτες και τους μετέφεραν με ασφάλεια στο λιμάνι του Καψαλίου.

Σκάφη του Λιμενικού παραμένουν στην περιοχή καθώς η φωτιά μαίνεται ώστε εάν κριθεί αναγκαίο να συνδράμουν εκ νέου για την ασφαλή μεταφορά των πολιτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε πύρινο κλοιό Κύθηρα, Εύβοια, Χανιά και Μεσσηνία - Μικρές διάσπαρτες εστίες στο Κρυονέρι
Όλη τη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχες με τις φωτιές σε Κύθηρα, Εύβοια και Χανιά και όλοι ελπίζουν στη βοήθεια των πτητικών μέσων - Νέο μήνυμα για εκκένωση 5 περιοχών στα Κύθηρα
Φωτιά στα Κύθηρα
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά