Ελλάδα

Φωτιά στη Μονεμβασιά: Δυο συλλήψεις για εμπρησμό – Έκαναν εργασίες με τροχό σε οικοδομή

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, 40 και 60 ετών οι οποίοι εκτελούσαν θερμές εργασίες

Στις συλλήψεις δύο ανδρών για εμπρησμό προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές για την φωτιά στη Μονεμβασιά την Δευτέρα (24/06/2025) στην περιοχή Καραβοστάσι Πλύτρας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, 40 και 60 ετών οι οποίοι εκτελούσαν θερμές εργασίες (εργασίες με τροχό σε οικοδομή) με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά στη Μονεμβασιά.

Ειδικότερα όπως τονίζει η Πυροσβεστική σε ανακοίνωσή της «συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (K.Α.Ε.Ε) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μολάων, δύο αλλοδαποί, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την διάρκεια θερμών εργασιών, σε αγροτοδασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Καραβοστάσι Πλύτρας, του δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας».

Οι δύο άνδρες κρατούνται και θα οδηγηθούν σήμερα στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νοσοκομείο Γεννηματάς: «Στις 20 Ιουλίου έγινε η συντήρηση στο ασανσέρ που έπεσε – Δεν διαπιστώθηκε καμία βλάβη»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για το σοβαρό περιστατικό - Ο υπεύθυνος της εταιρίας που έχει αναλάβει την συντήρηση του ασανσέρ αλλά και ο τεχνικός ασφάλειας του Νοσοκομείου αφέθηκαν ελεύθεροι
Νοσοκομείο Γεννηματάς
Λένα Σαμαρά: Σήμερα το «στερνό» αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών – Η άγνωστη ζωή της και ο ξαφνικός θάνατος
Η νεαρή γυναίκα έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από επιληπτικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς – Οι αναρτήσεις του Αντώνη Σαμαρά και η επιθυμία της οικογένειας
Λένα Σαμαρά 1