Ελλάδα

Φωτιά στην Κοζάνη σε δύσβατη περιοχή

Φωτιά έχει ξεσπάσει από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (29.08.2024) στην περιοχή του Βοσκοχωριού, του Δήμου Κοζάνης στην θέση Παρχάρια.

Η φωτιά συνεχίζει να μαίνεται και στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα των Πυροσβεστικών δυνάμεων Κοζάνης με 25 άτομα, καθώς επίσης 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 1 υδροφόρα του Δήμου που τροφοδοτεί τα οχήματα μαζί με έναν ιδιώτη. 

Στην μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν από το πρωί και 2 εναέρια μέσα, ενώ συμμετέχουν και πυροσβεστικές δυνάμεις και από Καστοριά Σέρβια, Γρεβενά  και Κιλκίς.

Η επιχείρηση κατάσβεσης είναι δύσκολη, γιατί η περιοχή είναι δύσβατη και καίει χορτολιβαδική έκταση και δέντρα χαμηλής βλάστησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ανάρτηση της δασκάλας πιάνου του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στη Βουλιαγμένη - «Το "σε λίγο" δεν ήρθε ποτέ, καλό ταξίδι Πλάτωνα»
Η Αννίτα Τίκη ήταν δασκάλα πιάνου του 34χρονου, ενός «υπέροχου ανθρώπου, με σπάνιο ήθος, ευγένεια, ευαισθησία και ένα ζεστό χαμόγελο που δεν θα ξεχάσω ποτέ»
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη στη θαλάσσια περιοχή στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, Κυριακή 22 Μαρτίου 2026. Στο σημείο βρίσκονται ένα πλοίο του λιμενικού, κλιμάκιο της μονάδας υποβρύχιων αποστολών και ένα ιδιωτικό καταδυτικό συνεργείο
Ακρίβεια και καθημερινότητα: Τα μικρά έξοδα που «τρώνε» τον μισθό χωρίς να το καταλαβαίνεις
Από τον καθημερινό καφέ μέχρι τις ξεχασμένες συνδρομές - Πώς οι μικρές, επαναλαμβανόμενες δαπάνες εξαφανίζουν τον μισθό και απλά βήματα για να ανασάνει ο προϋπολογισμός σου
Πηγή φωτό: iStock