Ελλάδα

Φωτιά στο Αιγάλεω: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά – Καταστράφηκε η αποθήκη

Συναγερμός σήμανε στο Αιγάλεω, καθώς νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (31.7.2024) ξέσπασε πυρκαγιά και μάλιστα εστάλησαν δύο μηνύματα του 112 για τη φωτιά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά ξέσπασε στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα σε αποθήκη, πιθανότατα με παλέτες. Χάρη στη έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών η φωτιά δεν απείλησε διπλανά σπίτια. 

Στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Σημειώνεται πως για την φωτιά ενεργοποιήθηκε και το 112.

 

Κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα ενημερώνοντάς τους πως έχει ξεσπάσει φωτιά στο Αιγάλεω, προτρέποντάς τους να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είχε προχωρήσει η ΕΛΑΣ στους παρακάτω δρόμους:

– Παράδρομος λεωφόρος Κηφισού και Ορφέως

– Αγίας Άννης και Ορφέως

– Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης

– Ιερά Οδό και Αγίας Άννης

fotia aigalew

Είχε προηγηθεί ακόμη ένα μήνυμα του 112 που προκάλεσε έντονη αναστάτωση, καθώς ενημέρωνε για φωτιά χωρίς να αναφέρει σε ποια περιοχή έχει ξεσπάσει. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαθητές στη Μύκονο καταγγέλλουν πως καθηγητής τους βρίζει και τους σπρώχνει - «Θα σε σκίσω στα δύο αλήτη»
Σε βάρος του καθηγητή έχουν γίνει καταγγελίες και από τους συναδέλφους του αλλά έχει αθωωθεί όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι - Οι εκκλήσεις των γονιών των μαθητών
Προαύλιο σχολείου
2
Τι υποστηρίζει ο Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη: «Δεν γνώριζα πως ήταν άνδρες της ΕΥΠ, βρισκόμουν σε πανικό»
Ο 48χρονος σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την ένοπλη επίθεση, υποστήριξε πως νόμιζε ότι μέσα στο αυτοκίνητο των πρακτόρων ήταν μέλη αντίπαλης τουρκικής συμμορίας τα οποία θέλουν να τον σκοτώσουν
Χωριό
7