Ελλάδα

Φωτιά στο Λασίθι: Κάηκαν 17 στρέμματα δάσους κοντά στο χωριό Ανδριανός

Δύναμη της πυροσβεστικής παρέμεινε στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της φωτιάς που ξέσπασε στο Λασίθι την Παρασκευή (10.8.2025), καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν το δάσος γύρω από το χωριό Ανδριανός έγινε στάχτη.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς στο Λασίθι επιχειρούσε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 22 οχήματα, με 65 άντρες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 3ης ΕΜΟΔΕ. Μάλιστα, σηκώθηκαν και ελικόπτερα τα οποία πραγματοποιούν ρίψεις νερού.

Δύναμη της πυροσβεστικής παρέμεινε στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.

Σύμφωνα με το cretapost η φωτιά έχει κάψει 20 στρέμματα γης και πιο συγκεκριμένα 17 στρέμματα δασικής και 3 στρέμματα γεωργικής έκτασης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία της Σταυρούλας Λεβεντάκη που δολοφονήθηκε από τον ενοικιαστή της στα Χανιά – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου της μέσα στο σπίτι που του νοίκιασε - Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τις 30 Μαϊου, όμως το έγκλημα εξιχνιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Θρήνος στην κηδεία της στο Βαρύπετρο Χανίων – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς