Ελλάδα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Κανονικά θα λειτουργήσουν σχολεία και εξεταστικά κέντρα

Ημέρα πανελληνίων και η σημερινή και από χθες (06.06.2022) το βράδυ όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στον Ασπρόπυργο υπήρξε ανησυχία για το αν σήμερα θα λειτουργούσαν τα σχολεία και τα εξεταστικά κέντρα.

Η ατμόσφαιρα στον Ασπρόπυργο από τη μεγάλη φωτιά είναι μεν αποπνικτική αλλά τα σχολεία και τα εξεταστικά κέντρα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καθώς η φωτιά είναι πλέον σε ύφεση, οι μετρήσεις δεν έδειξαν επικίνδυνες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στο εργοστάσιο πλαστικών, όπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν επί τόπου, η εικόνα είναι αρκετά βελτιωμένη.

Από τις φλόγες έχουν καταστραφεί τρεις αποθήκες με τόνους υλικού ενώ στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις που κάνουν ρίψεις αφρού καθώς η φωτιά αναμένεται να σιγοκαίει για μέρες.

Οι έλεγχοι και οι ατμοσφαιρικές μετρήσεις συνεχίζονται.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο καύσωνας ξεκινά με 41αρια και φέρνει «καυτές» μέρες και νύχτες - Πώς θα καταλάβουμε τα συμπτώματα της θερμικής εξάντλησης και της θερμοπληξίας
Δυο κύματα θερμής εισβολής χτυπάνε τη χώρα και θέτουν σε κίνδυνο θερμικής καταπόνησης τους πολίτες και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες
Καύσωνας
1