Ελλάδα

Φωτιά στον παράδρομο της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής (02.06.2017) στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Η πυρκαγιά σημειώθηκε σε αποθήκη με υλικά για λυόμενες κατοικίες (ιδιαίτερα προϊόντα ξυλείας) και δεν απείλησε σπίτια. 

Στο σημείο κατέφθασε άμεσα μονάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα, ούτως ώστε να σβήσουν τη φωτιά, όπως και έγινε λίγη ώρα αργότερα.

Το Πυροσβεστικό Σώμα ενημέρωσε με σχετικό tweet για την επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στην αποθήκη βρίσκονται πολυκατοικίες, αλλά δεν υπήρξε κίνδυνος μιας και η φωτιά έσβησε πριν προλάβει να επεκταθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου δεν φαίνεται στο βίντεο» λέει η μητέρα ενός από τα 6 άτομα που κατονόμασε για τον ομαδικό βιασμό της η 13χρονη
Το θέμα, όμως, είναι αν το συγκεκριμένο παιδί ήταν εκείνο που κατέγραφε τις εικόνες φρίκης από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τις «ανέβαζε» στο διαδίκτυο
Θλιμμένη γυναίκα