Ελλάδα

Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Στενύκλαρο Μεσσηνίας, Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και Βραχναίικα Αχαΐας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (02.08.2024) οι τρεις φωτιές σε Μεσσηνία, Λαγκαδά και Αχαΐα, οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι. Παραμένουν στα σημεία οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Για τη μία από τις τρεις φωτιές, αυτή σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Στενύκλαρος Μεσσηνίας κινητοποιήθηκαν 28 άνδρες της Πυροσβεστικής με μία ομάδα της 9ης ΕΜΟΔΕ, οκτώ οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Για την πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, επιχειρούν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε ένα ελικόπτερο.

Για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βραχναίικα Αχαΐας, η οποία βρίσκεται σε ύφεση, κινητοποιήθηκαν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου της 6ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, τρία αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και εθελοντές. Συνδρομή από μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο 30χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του στο Ηράκλειο - «Ο γαμπρός μου έπαιζε θέατρο» λέει η μητέρα της 28χρονης
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι είναι αθώος και πώς η 28χρονη έπεσε μόνη της από το όχημα - «Μου είχε δώσει κλωτσιά και με είχε ρίξει κάτω ενώ ήμουν εγχειρισμένη 10 μέρες» λέει η μητέρα της
Η 28χρονη που νοσηλεύεται έχοντας σοβαρά τραύματα