Ελλάδα

ΦΩΤΟ: Ο Αλέξης Τσίπρας “στον αέρα” για Βρυξέλλες – Επέλεξε οικονομική θέση

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες είναι ένα από τα πιο σημαντικά του Έλληνα πρωθυπουργού, από τη στιγμή της ανάληψης της εξουσίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πιστός στη γραμμή περί λιτού βίου, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε γι’ ακόμη μια φορά να ταξιδέψει με οικονομική θέση στις Βρυξέλλες, γεγονός που μάλλον ξάφνιασε ευχάριστα τους επιβάτες της πτήσης.



Μαζί του, οι στενοί του συνεργάτες, όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει σήμερα ραντεβού με την ιστορία, σε μια πραγματικά κρίσιμη συνάντηση στις Βρυξέλλες με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών, Γιούνκερ, Ντάισελμπλουμ και Ντράγκι, αλλά και με τους επικεφαλής των δυο ισχυρών πόλων της Ευρώπης, την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

ΦΩΤΟ: eurokinissi.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φοιτητικές εκλογές: Χωρίς προβλήματα η ψηφοφορία στα πανεπιστήμια – Τέσσερις κάλπες στον Βόλο, καθυστέρηση στην Πάτρα
Οι φοιτητές αναδεικνύουν νέους εκπροσώπους στους συλλόγους, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη συμμετοχή και στους νέους συσχετισμούς των παρατάξεων
Φοιτητικές εκλογές