Ελλάδα

“Φράκαραν” οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της απεργίας στο μετρό [pics]

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των αυτοκινήτων στους δρόμους, μιας και τα μετρό δεν κινούνται σήμερα Πέμπτη (26.10.2017) λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή, καθώς το μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους “καθηλώνει” τα αμάξια.

Όπως δείχνουν και οι αποκλειστικές εικόνες του newsit.gr, προβλήματα εντοπίζονται τόσο στην Κηφισίας όσο και στην περιφερειακή Υμηττού.

mpotiliarisma mpotiliarisma mpotiliarisma

Τι λέει η ανακοίνωση για την απεργία στο μετρό

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση για την απεργία: “Η ΣΤΑ.ΣΥ. αντιστέκεται στο χάος που οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας η επικείμενη ιδιωτικοποίηση με την ένταξη τους στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων”.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων λειτουργίας του μετρό της Αθήνας έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στη μετάβαση στη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Σημειώνουν, ωστόσο, ότι με την απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη για άμεση κατάργηση της χάρτινης μηνιαίας κάρτας στις αρχές Οκτωβρίου και την αντικατάσταση της από «έξυπνη» κάρτα μέσα σε έναν μήνα έχει δημιουργηθεί χάος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσωρινά κρατούμενος ο 42χρονος μαστροπός που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι οι καταγγέλλουσες λένε ψέματα γιατί θέλουν να τον εκδικηθούν εξαιτίας οικονομικών διαφορών
Ο 42χρονος
Στον ανακριτή η 36χρονη μετά την πισώπλατη επίθεση με μαχαίρι σε βάρος Τούρκου οδηγού στην Θεσσαλονίκη - Ελεύθερος ο 36χρονος
Σε βάρος της 36χρονης γυναίκας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ μέχρι να απολογηθεί παραμένει υπό κράτηση
Αστυνομία
Ο Βρεταννικός αποκαλύπτει τα μυστικά του στη Τζιά – Τα σπάνια ευρήματα που βρέθηκαν στα σπλάχνα του
Μια ερευνητική αποστολή, εγκεκριμένη από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού, επέτρεψε για πρώτη φορά την ανέλκυση ευρημάτων από τον Βρεταννικό, το πλωτό νοσοκομείο που βυθίστηκε το 1916 στο Αιγαίο
Η υποβρύχια αποστολή στο ναυάγιο του Βρετανικού