Ελλάδα

Φρίκη! Άγνωστος κακοποίησε ένα 4χρονο αγοράκι από το Αφγανιστάν σε πάρκο των Σεπολίων

Έμενε στο πάρκο μαζί με τους γονείς του

Ήρθε με την οικογένειά του πριν ένα χρόνο στην Ελλάδα. Ο 4χρονος Αφγανός έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άγνωστο άνδρα την ώρα που έπαιζε αμέριμνος στο πάρκο επί της οδού Καλαμά.

Συγκλονιστική ήταν η στάση από τον πατέρα του αγοριού! Πήγε στις αρχές να καταγγείλει την κακοποίηση, ρισκάροντας την απέλαση.

Η οικογένεια κατέφυγε και στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Ετσι, με την βοήθεια της οργάνωσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.  Παράλληλα καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του άνθρωποι του συλλόγου φρόντισαν την οικογένεια, παρέχοντας τους υλική και ψυχολογική υποστήριξη.

Για την υπόθεση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνούν με τις Αστυνομικές Αρχές ή ανώνυμα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα