Ελλάδα

Φυγή προς τα εμπρός στα εργασιακά από την Τράπεζα Πειραιώς

Σε άδειες μετ΄ αποδοχών για τη συγκράτηση του μισθολογικού κόστους προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς.
 
 

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Με εγκύκλιο οι εργαζόμενοι της τράπεζας ενημερώθηκαν ότι μπορούν να κάνουν χρήση μακροχρόνιας άδειας,από 1 έως 3 έτη,και ταυτόχρονα διασφαλίζεται ότι μετά τη λήξη της αδείας, ο εργαζόμενος θα επιστρέψει στη θέση,ή σε ανάλογη θέση αν προκύψουν αλλαγές στην τράπεζα, που κατείχε πριν από τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται αρχικά στους 5.049 εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς και στους 1.611 εργαζόμενους στις θυγατρικές του Ομίλου στην Ελλάδα, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και στις θυγατρικές του εξωτερικού στις οποίες απασχολούνται 6.757 άτομα (σύνολο υπαλλήλων 13.417 άτομα στο τέλος Δεκεμβρίου 2009).
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς οι άδειες μετ΄ αποδοχών στόχο έχουν τη συγκράτηση του μισθολογικού κόστους, ενώ όπως επισημαίνουν στελέχη της τράπεζας εάν το 5% των εργαζομένων συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο Όμιλος θα πετύχει εξοικονόμηση 20 εκατ. ευρώ το χρόνο.
 
Ανάλογα με το χρόνο άδειας, 1, 2 ή 3 χρόνια, στον εργαζόμενο θα καταβάλλεται το 40% των ετήσιων μικτών αποδοχών (για άδεια 1 έτους), το 45% για άδεια 2 ετών και το 50% αν ο χρόνος άδειας είναι 3 έτη.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
88