Ελλάδα

Γέρακας: Βίντεο ντοκουμέντο με το βαν των εκτελεστών μετά τη δολοφονία

Ένα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το newsit.gr το οποίο δείχνει το άσπρο βαν των εκτελεστών να κινείται στον δρόμο λίγο μετά τη στυγερή δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα.

Το βαν με τους εκτελεστές έφυγε ανενόχλητο από το σημείο της δολοφονίας του 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr

Το χρονικό

Ενέδρα θανάτου στήθηκε το πρωί του Σαββάτου σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Γέρακα. Οι δράστες γάζωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου καθώς στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 20 κάλυκες ενώ τα χτυπήματα προέρχονται από πολλά καλάζνικοφ.

gerakas gerakas gerakas

Η δολοφονία έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά όταν ο 38χρονος έφτασε στο βενζινάδικο με το αυτοκίνητό του και κατέβηκε από αυτό για να μπει στην επιχείρησή του.

Τότε εμφανίστηκε το άσπρο βαν και οι δράστες που ήταν τρεις ή τέσσερις τον γάζωσαν με πάνω από 20 σφαίρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας έβαλαν φωτιά στο βανάκι και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έφυγαν από την περιοχή με δυο μηχανές.

gerakas gerakas

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έτρεξαν στα χωράφια για να σωθούν τα 3 μέλη της οικογένειας που μαχαιρώθηκαν από τον 37χρονο στα Μέγαρα – «Δεν είναι κακός άνθρωπος»
Ο ξάδελφος του δράστη αποκάλυψε πως ο λόγος που ο 37χρονος βγήκε εκτός εαυτού πιθανότητα ήταν ότι έμαθε πως θα εισαχθεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική
Πόρτα
1
Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο εργοστάσιο ξυλείας στις Σέρρες – Κάηκαν 600 στρέμματα και αποθήκες
Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 31 οχήματα - Δεν έχουν απειληθεί οικισμοί - Η καύσιμη ύλη που περιέχει η επιχείρηση δεν βοηθά στην κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές – Συναγερμός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη
Οι άνεμοι σήμερα Τετάρτη (2.7.2025) στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και από νωρίς το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ
φωτιά