Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γέρακας: Βίντεο ντοκουμέντο με το βαν των εκτελεστών μετά τη δολοφονία

Γέρακας: Βίντεο ντοκουμέντο με το βαν των εκτελεστών μετά τη δολοφονία

Ένα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το newsit.gr το οποίο δείχνει το άσπρο βαν των εκτελεστών να κινείται στον δρόμο λίγο μετά τη στυγερή δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα.

Το βαν με τους εκτελεστές έφυγε ανενόχλητο από το σημείο της δολοφονίας του 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr

Το χρονικό

Ενέδρα θανάτου στήθηκε το πρωί του Σαββάτου σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Γέρακα. Οι δράστες γάζωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου καθώς στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 20 κάλυκες ενώ τα χτυπήματα προέρχονται από πολλά καλάζνικοφ.

Η δολοφονία έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά όταν ο 38χρονος έφτασε στο βενζινάδικο με το αυτοκίνητό του και κατέβηκε από αυτό για να μπει στην επιχείρησή του.

Τότε εμφανίστηκε το άσπρο βαν και οι δράστες που ήταν τρεις ή τέσσερις τον γάζωσαν με πάνω από 20 σφαίρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας έβαλαν φωτιά στο βανάκι και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έφυγαν από την περιοχή με δυο μηχανές.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις