Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γερμανοί κι Αυστριακοί φασίστες μολύνουν τον Έβρο και τη Λέσβο

Γερμανοί κι Αυστριακοί φασίστες μολύνουν τον Έβρο και τη Λέσβο

Τι δουλειά έχουν Αυστριακοί και Γερμανοί φασίστες στον Έβρο; Τι δουλειά έχουν άνθρωποι με ακραία ιδεολογία να καμώνονται ότι φυλούν τα δικά μας σύνορα; Τι δουλειά έχουν άνθρωποι που η ιδεολογία τους έκανε την Ευρώπη να ζήσει μαύρες μέρες να μιλούν για αλληλεγγύη; Rauss (για να το καταλάβουν) και ξεκουμπίδια, οι νεοναζί δεν έχουν καμία θέση εδώ…

Δεν είναι μόνο το γερμανικό κόμμα Die Linke που κατήγγειλε ότι Γερμανοί νεοναζί έρχονται στον Έβρο. Το ίδιο καταγγέλλεται και στη Λέσβο, όπου επίσης έχουν φτάσει Γερμανοί φασίστες προκειμένου να εκμεταλλευθούν την κατάσταση με το μεταναστευτικό.

Οι Γερμανοί νεοναζί βρίσκονται στην Ελλάδα είναι μέλη της φασιστικής οργάνωσης Identity Movement. Μια χούφτα άνθρωποι, είναι δεν είναι καμία 10αρια βάσει των φωτογραφιών που ανέβασαν στο twitter, έρχονται να σπείρουν το μίσος που είναι η ιδεολογία τους, άλλωστε και να ενωθούν με Έλληνες που έχουν τα ίδια πιστεύω και (δυστυχώς) ζουν ανάμεσά μας.

Στον Έβρο, Γερμανοί και Αυστριακοί νεοναζί ανέβασαν φωτογραφίες από περιοχή κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, κρατώντας σημαίες της οργάνωσής τους, της Αυστρίας και μια ελληνική. «Ξεκάθαρο σημάδι στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Διακηρύσσουμε την αλληλεγγύη μας με τους Έλληνες συνοριοφύλακες» ήταν το μήνυμα που συνόδευε την (κατάπτυστη) φωτογραφία. Και στο πανό, έγραφαν: «Με κανέναν τρόπο δεν θα κάνετε την Ευρώπη σπίτι σας» απευθυνόμενο στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Μόνο που η Ευρώπη δεν (θα έπρεπε) να είναι το δικό τους σπίτι…

«Η αλληλεγγύη είναι κάτι περισσότερο από μια λέξη για εμάς. Πήγαμε στα ελληνικά σύνορα για να βοηθήσουμε τους Έλληνες να φυλάξουν τα σύνορά τους». Μόνο που οι Έλληνες δεν θέλουν τους νεοναζί δίπλα τους για φυλάσσουν τα σύνορά τους. Γι’ αυτό, οι μόνοι που είναι υπεύθυνοι είναι ο στρατός και η αστυνομία. Οι νεοναζί και οι φασίστες (κάθε εθνικότητας) μπορούν να πάνε στα τσακίδια και να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Νεοναζί και στη Μυτιλήνη

Δεν είναι όμως μόνο ο Έβρος τον οποίον μολύνουν με την παρουσία τους οι Γερμανοί νεοναζί. Το πρωί της Πέμπτης (05.03.2020), όπως κατήγγειλε το politikalesvos.gr, έφτασαν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης μέλη της φασιστικής οργάνωσης Identity Movement.

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος, έχει πάει για… προσκύνημα σε μνημείο για τις υπηρεσίες των στρατιωτών της Βέρμαχτ!

Όπως αναφέρει το politikalesvos.gr, οι Γερμανοί νεοναζί βρέθηκαν στη Λέσβο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με ακροδεξιούς του νησιού, που τις τελευταίες μέρες δουν ανενόχλητοι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις