Ελλάδα

ΓΕΣ: Στην υπηρεσία της πατρίδας οι νέοι Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς! [pics]

Έτοιμοι να αναλάβουν δράση και τα καθήκοντα τους δηλώνουν οι νέοι Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς της 2018 Γ’ ΕΣΣΟ, η οποίοι ορκίστηκαν σε τελετές ονομασίας σε όλη την χώρα, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την πολύμηνη και ιδιαίτερα απαιτητική εκπαίδευση τους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι νέοι Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί θα στελεχώσουν μονάδες σε ολόκληρη την χώρα προσφέροντας πολύτιμο έργο και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην λειτουργία του Στρατού Ξηράς και των Ενόπλων Δυνάμεων, διασφαλίζοντας την άμυνα της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Το ιατρείο στο Κολωνάκι λειτουργούσε εδώ και 15 χρόνια – Θα απαγορεύσω τις παραπλανητικές διαφημίσεις για «εναλλακτικές θεραπείες»
«Στο τέλος της ημέρας πρέπει και ο καθένας μας να προστατεύσει τον εαυτό του από τις επικίνδυνες ανοησίες, το Κράτος δεν μπορεί να είναι παντού»
Αδωνις Γεωργιαδης 24