Ελλάδα

Γεύμα αγάπης από τον δήμο Αθηναίων σε άστεγους και άπορους

Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, άστεγοι και άποροι, πήγαν σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ, προκειμένου να βρουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο δήμος Αθηναίων προσέφερε τα γεύματα αγάπης στους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τα παραδοσιακά εδέσματα προσέφερε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου, ενώ ανάλογα γεύματα αγάπης θα προσφερθούν και ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές πυραντοχής
Η διαπίστωση έλλειψης της απαιτούμενης πυρασφάλειας στο μοιραίο τρένο της Hellenic Train, από πλευράς ΕΟΔΑΣΑΑΜ, συνοδεύεται από 4 συστάσεις ασφαλείας προς τη Hellenic Train, τη ΡΑΣ και τον ΟΣΕ
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη