Ελλάδα

Γιαγιά έγινε η Γιάννα Αγγελοπούλου!

Γιαγιά έγινε πριν από λίγες ώρες η Γιάννα Αγγελοπούλου από την κόρη της Καρολίνα που ζει στο Λονδίνο. Η κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου ζει μόνιμα στο Λονδίνο και είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Βασίλη Αμβρόσιο.

Στο χαρμόσυνο γεγονός ήταν όλη η οικογένεια αφού είχαν μεταβεί στο Λονδίνο η Γιάννα και τα αδέλφια της Καρολίνας Παναγιώτης και Δημήτρης.

Η Καρολίνα Αγγελοπούλου είναι κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο και παντρεύτηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο στην Αγία Σοφία στο Λονδίνο τον επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσιο.

Ο Βασίλης Αμβροσίου ασχολείται με το real estate, ενώ η Καρολίνα Αγγελοπούλου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό