Ελλάδα

Γιανισκάρι: Η αμμουδερή παραλία με τα γαλάζια νερά που πας με το αυτοκίνητο

Η τεράστια ακτογραμμή της Ελλάδας προσφέρει την ευκαιρία να βρεθείς σε μέρη εξωτικά και κρυστάλλινα νερά με αμμουδιές παραδεισένιες χωρίς καν να έχεις πάρει πλοίο.

Μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητό σου και να επισκεφθείς μερικές από τις ομορφότερες και πολλές φορές άγνωστες παραλίες της Ελλάδας. Η παραλία Γιανισκάρι στην Πελοπόννησο είναι μία από αυτές. Θα σε συνεπάρει από την πρώτη στιγμή που θα πας εκεί και σίγουρα δε θα είναι η μοναδική. Μια αμμουδιά που δε θες να αποχωριστείς.

Βάλτη στο πλάνο σου και θα εκπλαγείς μόλις φτάσεις. Τα κρυφά θαλασσινά διαμάντια δεν προσεγγίζονται τελικά μόνο με το πλοίο…

Αρχικά να σου πούμε πώς θα προσεγγίσεις την παραλία Γιανισκάρι και πού ακριβώς βρίσκεται. Θα ακολουθήσεις την Πατρών-Πύργου και στο ύψος της Κάτω Αχαϊας θα συνεχίσεις στην παλιά εθνική προς Λακόπετρα και όλο ευθεία προς τα λατομεία του Αράξου.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η «μαύρη λίστα» του 43χρονου που δολοφόνησε ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία - «Είχε γράψει ανθρώπους που δεν συμπαθεί»
Ο 43χρονος κατηγορούμενος έτρεφε αισθήματα μίσους και για άλλους γνωστούς του, είχε δημιουργήσει μία λίστα με τα ονόματά τους, ωστόσο το όνομα του δολοφονημένου 59χρονου δεν ήταν μέσα στη «μαύρη λίστα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία
40χρονη ηθοποιός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε έγκυο και τον αρραβωνιαστικό της στον Βύρωνα
Το ζευγάρι, που είναι και γείτονες της ηθοποιού, προσπάθησε να δώσει νερό στο σκυλάκι της 40χρονης το οποίο είχε κλείσει έξω από το διαμέρισμα, και τότε εκείνη φέρεται να τους επιτέθηκε, πράγμα που η ίδια αρνείται
Περιπολικό και ασθενοφόρο
3