Ελλάδα

Γιάννενα: Σε κώμα δύο μαθήτριες από χρήση κοκαϊνης σε κατάληψη!

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύονται δύο 15χρονες, μετά απο πάρτι σε υπο κατάληψη σχολείο - Συνολικά η αστυνομία συνέλαβε 5 άτομα που πήραν μέρος στο πάρτι - Διαβάστε τι βρέθηκαν στα σπίτια τους...

Τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής, μετά από πάρτι στο 4ο Λύκειο Ιωαννίνων, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, έκαναν υπερβολική χρήση κοκαϊνης.

Σύμφωνα με το thebest.gr οι δύο 15χρονες, μαθήτριες του ίδιου σχολικού συγκροτήματος, που τελεί εδώ και μέρες υπό κατάληψη, βρίσκονταν το συγκεκριμένο βράδυ στο σχολείο, όπου μαζί με συμμαθητές τους είχαν οργανώσει πάρτι με κοκαΐνη, χασίς και άφθονο αλκοόλ.

Διοργανωτές, φέρονται δύο συμμαθητές τους οι οποίοι και ήταν οι κύριοι διακινητές των ναρκωτικών. Κι ενώ το πάρτι συνεχιζόταν κάποια στιγμή οι δύο κοπέλες δεν άντεξαν λόγω της χρήσης κοκαϊνης σε συνδυασμό με αλκοόλ και κατέρρευσαν.

Στην αρχή οι συμμαθητές τους νόμισαν ότι δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Οταν όμως τις είδαν να βγάζουν αφρούς απο το στόμα, πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν ασθενοφόρο χωρίς όμως να πουν τι είχε συμβεί. Ολα φάνηκαν στις αιματολογικές εξετάσεις κι έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες της ασφάλειας έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του 15χρονου συμμαθητή τους, που πήρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Παρουσία εισαγγελέα έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου ο ανήλικος μαθητής τους υπέδειξε σημείο όπου είχε κρυμμένα μερικά γραμμάρια χασίς.

Βροχή οι συλλήψεις… κατόπιν εορτής!

Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι άλλα τέσσερα νέα παιδιά, ηλικίας 24, 20, 17 και 16 χρόνων έκαναν χρήση ουσιών στο υπό κατάληψη κτίριο. Η κατάθεση της μιας 15χρονης που νοσηλεύεται ακόμη, έστειλε τις αρχές στο σπίτι του 24χρονου, όπου βρέθηκαν 31 γραμμάρια χασίς. Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στα σπίτια ενός 20χρονου και μιας 17χρονης μαθήτριας του λυκείου όπου βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή παλιάς τεχνολογίας και στην θέση του φιλμ υπήρχε μια συσκευασία με άλλα 30 γραμμάρια χασίς!

Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας για την ομαλή λειτουργία των σχολείων, ενώ ανάλογες κατηγορίες θα αντιμετωπίσει και η 15χρονη μόλις βγει από το νοσοκομείο. Το σχολείο, πάντως, εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη, παρά τα όσα συνέβησαν!

Ήξερε η αστυνομία για τη χρήση ναρκωτικών;

Όπως αποκαλύπτει το plannet-greece, η Ασφάλεια είχε εδώ και μέρες πληροφορίες ότι στις καταλήψεις κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως δεν μπορούσε να επέμβει.

Τα δύο κορίτσια εξακολουθούν να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Βγήκαν όπλα σε κατάληψη – Εκτός ελέγχου η κατάσταση!

Συνελήφθη 20χρονος με ναρκωτικά και μαχαίρια σε Λύκειο των Ιωαννίνων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο ιταλικές κακοκαιρίες φέρνουν ισχυρές καταιγίδες - Οι επικίνδυνες περιοχές για πλημμύρες και κατολισθήσεις
Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραύλλια φόβοι για πλημμύρες και κατολισθήσεις υπάρχουν σε Ιόνιο, Ηπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησο, ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Βροχή
Καταγγελία «βόμβα» από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό που έπεσε στο κενό
Η αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο Γιώργος Στασινός ήρθε μετά από το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε ο ίδιος για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η έκδοση οικοδομικής άδειας κτιρίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός 12
Μόνιμα στην Κρήτη το «ελληνικό FBI», τέλος οι μπαλωθιές - Οι ανακοινώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την οπλοκατοχή
«Δεν θα κάνουν κουμάντο στην Κρήτη οι μαφίες και οι νταήδες», είπε ο υπουργός, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η οπλοκατοχή είναι κακούργημα - Από το Σάββατο ξεκινά η παρουσία αστυνομικών σε περιοχές με Ρομά
Μπαλωθιές στην Κρήτη
63
Αιγάλεω: Συχνοί οι καυγάδες μεταξύ της 29χρονης και του πατέρα της – «Πριν την μαχαιρώσει, ακούγονταν φωνές, τσακώνονταν»
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος άρπαξε 2 μαχαίρια και απείλησε πως θα αυτοκτονήσει αλλά η κόρη του προσπάθησε να τον σταματήσει και της επιτέθηκε
Μπαλκόνι 13