Ελλάδα

Γιάννης Παναγόπουλος: Έρευνες του ελληνικού FBI στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ για την υπεξαίρεση κονδυλίων

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννη Παναγόπουλου αλλά και στις εταιρείες με τις οποίες είχε κάνει τις συμβάσεις η ΓΣΕΕ

Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (3.4.26) πραγματοποιούνται έρευνες από το ελληνικό FBI στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, για την υπόθεση της φερόμενης υπεξαίρεσης εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων που προορίζονταν για προγράμματα της Γενικής Συνομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννη Παναγόπουλου αλλά και στις εταιρείες με τις οποίες είχε κάνει τις συμβάσεις η ΓΣΕΕ.

Μάλιστα, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στη Θεσσαλονίκη, παρουσία εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Μαρτίου είχε ανακοινωθεί ότι η υπόθεση για τα αδήλωτα 3,2 εκατομμύρια ευρώ μπήκε στο αρχείο. Πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν προέκυψαν στοιχεία που να στοιχειοθετούν παράβαση από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

Με εντολή όμως της Εισαγγελίας Εφετών, η υπόθεση ξαναβγαίνει από το αρχείο, καθώς διατυπώθηκαν αντιρρήσεις για την αρχειοθέτηση. 

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Παναγόπουλος είχε επιβεβαιώσει ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο λέγοντας ότι «παρουσιάστηκε επί εβδομάδες ως «σοβαρή καταγγελία» και «μεγάλο σκάνδαλο», κατέληξε χωρίς αντικείμενο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Σε απολογία ο υπεύθυνος παραγωγής και ο διευθυντής του εργοστασίου
Οι απολογίες των δύο στελεχών της Βιολάντα, οι διώξεις και η κλήση σε απολογία προέκυψαν μετά από καταθέσεις εργαζομένων ότι αυτοί οι δυο συγκεκριμένα γνώριζαν για την οσμή και δεν έκαναν το παραμικρό
Βιολάντα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί καλυπτόμενη από το μανδύα της βουλευτικής ασυλίας
«Οι συνεχείς επιθέσεις της σε βάρος των λειτουργών της δικαιοσύνης συνιστούν ευθεία προσβολή της σωματικής και ψυχικής τους υγείας»
Ζωή Κωνσταντοπούλου 14