Ελλάδα

Γιώργος Μοσχούρης: «Είχε έρθει για αισθητική θεραπεία», λέει γιατρός του διαγνωστικού όπου τον «γάζωσαν»

«Υποθέτουμε ότι μπορεί να πυροβόλησε κι αυτός εναντίον αυτών που τον πυροβολούσαν. Μου είπαν ότι βρήκαν ένα όπλο δίπλα του»

Μετά το αρχικό σοκ από την μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαλάνδρι, έξω από διαγνωστικό κέντρο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (24.04.2025), με θύμα τον Γιώργο Μοσχούρη -με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia -, έρχονται στο φως μαρτυρίες για το αιματηρό συμβάν.

Γιατρός του διαγνωστικού κέντρου στο Χαλάνδρι, όπου άγνωστοι δράστες «γάζωσαν» τον άνδρα, ανέφερε πως το θύμα μόλις έβγαινε από την κλινική την οποία είχε επισκεφτεί για αισθητική επέμβαση.

 «Από κάτω από το γραφείο μου δηλαδή στην είσοδο του κέντρου συνέβη. Δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα γιατί είναι αδιαφανή τα παράθυρα, απλώς ακούσαμε τους θορύβους, μετά είδαμε από το τζάμι κάτω το πτώμα.

Ήταν ένας μεσήλικας μέσα στα αίματα. Από ότι μου είπαν τα κορίτσια της γραμματείας έβγαινε από εξετάσεις που είχε κάνει εδώ στο διαγνωστικό κέντρο. Νομίζω έκανε κάποια θεραπεία αισθητικής. Δεν τον είχα δει εγώ να βγαίνει δεν ξέρω ακριβώς», είπε ο γιατρός.

«Απ’ ότι συζήτησα και με τους άλλους, υποθέτουμε ότι μπορεί να πυροβόλησε κι αυτός εναντίον αυτών που τον πυροβολούσαν. Μου είπαν ότι βρήκαν ένα όπλο δίπλα του. Αυτά ξέρω δεν ξέρω πάρα πολλά. Οι κοπέλες που ήταν μέσα τρόμαξαν», κατέληξε.

Ο Γιώργος Μοσχούρης, ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς είχε ποινικό μητρώο ενώ είχε το 2020 είχε πέσει και πάλι θύμα δολοφονικής επίθεσης στη Βούλα αλλά τότε είχε καταφέρει να ξεφύγει.

Λόγω του περιστατικού η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Παπανικολή από το ύψος της οδού Αριστείδου στο ρεύμα προς Δουκίσσης Πλακεντίας καθώς και στην οδό Κ. Παλαιολόγου από το ύψος της οδού Υψηλάντου στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φυλακές Δομοκού: «Δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο θανάτου, τον 43χρονο τον έτρεμε ο αρχιφύλακας» λέει ο δικηγόρος του Βούλγαρου που κατηγορείται για τη δολοφονία του ισοβίτη
«Έκανα ό,τι μπορούσα για να σώσω τον αρχιφύλακα και τον εαυτό μου. Βρισκόμουν σε κατάσταση άμυνας υπέρ τρίτου και άμυνας υπέρ του εαυτού μου» δηλώνει ο 38χρονος δια του δικηγόρου του
Οι φυλακές Δομοκού
«Λαβράκια» έβγαλε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε έλεγχο προνοιακών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ - Πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ εισέπραξαν μη δικαιούχοι
Η ανεξάρτητη Αρχή έλεγξε 372 φακέλους αιτήσεων χορήγησης επιδόματος από τον ΟΠΕΚΑ και διαπιστώθηκε τα ποσά που εισπράχθηκαν από μη δικαιούχους φτάνουν το 1.860.000 ευρώ
Χρήματα
Οι Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για τη Γάζα: Οι 3 άξονες της αποστολής, η σύνθεσή της και το επιχειρησιακό αποτύπωμα
Ο κύριος όγκος θα συγκροτηθεί από το Μηχανικό και το Υγειονομικό, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη από τμήμα ασφαλείας κυρίως από άνδρες Ειδικών Δυνάμεων
Ελληνικό τεθωρακισμένο άρμα μάχης
Χρήστος Μαυρίκης: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του – Παραμένει κρατούμενος
Ο κατηγορούμενος για σειρά πλημμελημάτων οδηγήθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει έως και αύριο, οπότε και αναμένεται να δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών
Ο Χρήστος Μαυρίκης