Ελλάδα

Γκάζι: Η ΕΛΑΣ ζητά από τον δήμο Αθηναίων να σφραγιστεί το κλαμπ που διασκέδαζε η 16χρονη λίγο πριν πεθάνει

Οι αστυνομικοί μετά από τις σχετικές έρευνες διαπίστωσαν πως το κλαμπ στο Γκάζι διαθέτει αλκοόλ σε ανήλικους

Σε κοινοποίηση στις δημοτικές Αρχές της Αθήνας προκειμένου να σφραγιστεί το κλαμπ στο Γκάζι όπου διασκέδαζε η 16χρονη και η παρέα της και ξεψύχησε έξω από αυτό προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις καταθέσεις που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι άνδρες του τμήματος Ανηλίκων που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας της υπόθεσης και να φωτίσουν κάθε σκοτεινή πτυχή της, διαπίστωσαν πως το κλαμπ στο Γκάζι διαθέτει σε ανήλικους αλκοόλ.

Έτσι η επόμενη κίνηση που έπρεπε να κάνουν ήταν να κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους στον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος είναι και αρμόδιος για το σφράγισμα των καταστημάτων που βρίσκονται εντός της αρμοδιότητάς τους.

Η κοινοποίηση πλέον βρίσκεται στο νομικό τμήμα του δήμου Αθηναίων το οποίο και θα αποφασίσει για την σφράγιση του κλαμπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιμένει η κακοκαιρία με καταιγίδες, χαλάζι και μποφόρ σε 9 περιοχές μέχρι το βράδυ - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών - Παραμένουν σε Red Code 5 Περιφέρειες - Εξασθενούν τα φαινόμενα από τη Δευτέρα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
«Πνίγηκε» η Ζαγορά από την κακοκαιρία με πάνω από 99 χιλιοστά βροχής - Μεγάλος όγκος νερού και στα Ριζώματα Ημαθίας
Σχετικά με την Αττική, ο μεγαλύτερος όγκος νερού έπεσε στα δυτικά και βορειοανατολικά με την «πρωτιά» να παίρνουν Βλυχάδα, Σπάτα, Νέα Μάκρη και Παλλήνη
Βροχή