Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γκάζι: Νέο βίντεο από τους πυροβολισμούς – Γαζώνουν με σφαίρες τους Κρητικούς και ξηλώνουν τις πινακίδες

Γκάζι: Νέο βίντεο από τους πυροβολισμούς – Γαζώνουν με σφαίρες τους Κρητικούς και ξηλώνουν τις πινακίδες

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (16.12.2023) βλέπει το φως της δημοσιότητας και σοκάρει.

Το βίντεο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο του Open και δείχνει τους άνδρες να λογομαχούν με τους Κρητικούς όταν ξαφνικά ο ένας από αυτούς σηκώνει το χέρι και με απόλυτη ψυχραιμία τους πυροβολεί. Με την ίδια ψυχραιμία ο φίλος του πιστολέρο αφαιρεί τις πινακίδες από το αυτοκίνητό τους, πριν επιβιβαστούν σε αυτό και εξαφανιστούν.

Όπως έγινε γνωστό όλα έγιναν για ασήμαντη αφορμή όταν η παρέα των Κρητικών ζήτησε το λόγο από τον οδηγό οχήματος γιατί πέρασε απότομα από μια λακκούβα και τους πέταξε νερά.

Σημειώνεται πως ο ένας από τους τρεις Κρητικούς παραμένει στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, αν και φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη, καθώς ο συνοδηγός έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις