Ελλάδα

Γκύζη: 74χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα

Ο δράστης ανέβηκε στον 4ο όροφο πολυκατοικίας και βούτηξε στο κενό - Ο ίδιος άφησε σημείωμα αυτοκτονίας

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας, στου Γκύζη, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας άνδρας 74 ετών μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής (28.12.25) σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Γκύζη, όταν ο άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην σύζυγό του.

Ο άνδρας μαχαίρωσε την 67χρονη Ελληνίδα σύζυγό του προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο λαιμό.

 

Αντικρίζοντας τη γυναίκα του μέσα σε λίμνη αίματος ο δράστης ανέβηκε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και έβαλε τέλος της ζωής του πέφτοντας στο κενό. 

Άμεσα έφτασε στο σημείο αστυνομία και ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τη γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς. 

Γείτονες του ζευγαριού σημείωσαν πως είχε προηγηθεί άγριος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως πάνω στον άνδρα βρέθηκε ένα σημείωμα που έγραφε: «Δεν άντεχα άλλο αυτή την κατάσταση» χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς εννοούσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη ξανά στην 77χρονη για ανθρωποκτονία του συζύγου της στην Θεσσαλονίκη - Σχεδόν όλα του τα πλευρά ήταν σπασμένα
Για την υπόθεση είχε συλληφθεί την πρώτη φορά, κατηγορούμενη για παράλειψη παροχής βοήθειας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενημέρωσε τις αρχές, παρότι ο άνδρας είχε καταρρεύσει
Η 77χρονη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Σε συναγερμό η χώρα για την «ακραία βροχόπτωση» που φέρνει η κακοκαιρία «Erminio» - Πού και πότε θα «χτυπήσει» και οι προβλέψεις για την Αττική
Την Τετάρτη το μεσημέρι θα έχουμε δύο βαρομετρικά χαμηλά που θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα την κατάσταση - «Η αυριανή μέρα είναι η πιο δύσκολη»
Κακοκαιρία