Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Έτσι άφησε το σπίτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν σκότωσε την Καρολάιν – Νέα ντοκουμέντα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Οι νέες εικόνες από το σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν δείχνουν τις κινήσεις και το σχέδιο του πιλότου…

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έγινε θέμα συζήτησης και στο εξωτερικό. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν και έστησε το σκηνικό στο σπίτι, που πίστευε ότι δεν θα τον προδώσει. Έπαιζε θέατρο για 37 μέρες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Έκανε λόγο για ληστεία μετά φόνου και ζητούσε από τους αστυνομικούς να φτάσουν στους δράστες. Η αλήθεια πάγωσε τη χώρα. Οι νέες εικόνες δείχνουν τα όσα έκανε ο πιλότος σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Το Mega φέρνει στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από το εσωτερικό του σπιτιού της αδικοχαμένης Καρολάιν το μοιραίο εκείνο βράδυ, αλλά και το μαξιλάρι που για έξι λεπτά ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε στο πρόσωπό της, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανίζεται ψυχρός και ατάραχος στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, που δείχνουν ένα μέρος από τα όσα έγιναν.

Οι άνδρες της σήμανσης όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, πήραν αποτυπώματα για να φτάσουν τότε στα ίχνη των δραστών. Τότε που ο 34χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει τους πάντες. Επί 37 ημέρες ο σύζυγός της έπαιζε θέατρο παριστάνοντας πως αυτός και η γυναικά του είχαν πέσει θύματα ληστείας. Μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμα και την 11 μηνών τότε κόρη τους στο σκηνικό του εγκλήματος.

Σε φωτογραφία λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα φαίνεται το παιδικό δωμάτιο με το πάρκο του μωρού. Σε άλλες φαίνεται η σκάλα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει την Ρόξυ, το σκυλί της Κάρολαιν, με σκοπό να φανεί η ιστορία της άγριας ληστείας αληθινή.

Βλέπουμε τη σκάλα που οδηγούσε στη σοφίτα. Τα 103 βήματα που έκανε και κατέγραψε το smart watch του ήταν κι αυτά που πρόδωσαν τις αντιφάσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Δε δίστασε να βγάλει και από το παράθυρο τις βίδες. Πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα έχοντας στήσει το κατάλληλο σκηνικό.

Συγκλονίζουν μάλιστα οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους που δείχνουν ευτυχισμένες τους στιγμές. Δίπλα μάλιστα υπάρχει και ένα γύψινο αποτύπωμα του ποδιού της μικρής Λυδίας.

Όλα τα σημάδια της σήμανσης φαίνονται καθαρά τόσο στους χώρους όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδρασε όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το δωμάτιο της κορούλας τους. Η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν θα συνεχιστεί στις 12 Μαΐου με τις καταθέσεις μαρτύρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φυλάκιση 2 ετών στον Σύρο που παρενόχλησε τρεις γυναίκες στο Αιγάλεω - «Δεν λειτουργούσε το μυαλό μου» είπε στην απολογία του
«Είχε κολλήσει το σώμα του πάνω μου και το πρόσωπο του ήρθε με το δικό μου, ήταν τρομακτικός, αισθανόμουν να πηγαίνω αριστερά δεξιά. Ανέπνεε στο αφτί μου και μετά όταν έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα» περιέγραψε ένα από τα θύματα
Ο 32χρονος Σύρος που συνελήφθη για επιθέσεις σε τρεις γυναίκες στο Αιγάλεω
2
Απαγορεύτηκε λόγω μικροβίων E.coli και εντερόκοκκου η κολύμβηση στην παραλία του Κάμπινγκ του ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα
«Είναι αρκετά πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια. Ακόμη κι αν ήταν ελάχιστα πάνω, και πάλι θα προβαίναμε στην ίδια ενέργεια», είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Στερεάς Ελλάδας για την παραλία
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΒΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Ξύρισε τα μαλλιά του για να ξεγελάσει τις αρχές αλλά τελικά συνελήφθη - Μαζί με άλλους 4 ανήλικους ξυλοκόπησε 14χρονο στον Ασπρόπυργο
Γρονθοκόπησαν το θύμα τους σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες - Χειροπέδες και στους 5 δράστες
Ασπρόπυργος: Ξύρισε τα μαλλιά του για να ξεγελάσει τις αρχές – Μαζί με άλλους 4 ανήλικους ξυλοκόπησε 14χρονο
Η στιγμή που γυναίκα Ρομά αρπάζει αλυσίδα από τον λαιμό ηλικιωμένης – Δείτε βίντεο
Συνελήφθη η 37χρονη γυναίκα και ο συνεργός της, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - Έπειθαν τα θύματά τους ότι γνωρίζονται για να μπορούν να τους ακουμπούν άνετα και να τους παίρνουν αγκαλιά
Γυναίκες
3