Ελλάδα

Γυναίκα “έσπασε” τον κλοιό για να δει τον Πάπα (ΦΩΤΟ)

Είναι ακόμη μια εικόνα που ραγίζει καρδιές. Πολλές τέτοιες εκτυλίχθηκαν στη Μόρια, όταν ο Πάπας Φραγκίσκος, συνοδευόμενος από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο βρέθηκε εκεί για να συναντήσει πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στη Λέσβο.

Πολλοί με δάκρυα στα μάτια επιζητούσαν ένα χάδι από τον Πάπα και φυσικά την ευλογία του. Μια γυναίκα μάλιστα, όταν οι τρεις ιεράρχες βγήκαν από το κέντρο της Μόριας, “έσπασε” τον αστυνομικό κλοιό για να πλησιάσει τον Πάπα.

«Είμαι κι εγώ Χριστιανή» φώναζε η γυναίκα πρόσφυγας, που σύμφωνα με την ΕΡΤ φορούσε στο λαιμό της ένα σταυρό. Και όταν κατάφερε να παρακάμψει τις αστυνομικές δυνάμεις και την ασφάλεια του Πάπα, η γυναίκα γονάτισε μπροστά στον Ποντίφηκα και ξέσπασε σε λυγμούς.

Με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλούσε να βοηθήσει στην απελευθέρωση της ίδιας και των υπολοίπων προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στη Μυτιλήνη κι όχι μόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η διαδρομή θανάτου που ακολούθησε η 4χρονη Αμέλια στους Παξούς για να παίξει στην μοιραία πισίνα
«Ετοιμάζαμε πάρτι για τα γενέθλια της, τώρα πλέον φαρμάκι», λέει με τρεμάμενη φωνή η θεία της - Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στην βίλα, έκαναν ΚΑΡΠΑ στο άτυχο κορίτσι επί 45 λεπτά
Η τετράχρονη στους Παξούς
ΕΟΦ: Πάνω από 600 συμπληρώματα διατροφής εκτός αγοράς την τελευταία δεκαετία λόγω νοθείας
Ανησυχητικά στοιχεία φέρνει στο φως ανάλυση για τις ανακλήσεις προϊόντων από τον ΕΟΦ - Τα περισσότερα σκευάσματα αφορούσαν σεξουαλική τόνωση και αδυνάτισμα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις πωλούνταν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου
Φωτογραφία αρχείου