Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο σύζυγος της 46χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο σύζυγος της 46χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Μία ακόμη γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στον ατελείωτο κατάλογο αίματος των τελευταίων μηνών. Αυτή τη φορά στο Κουκάκι, με θύμα μια 46χρονη που φέρεται να είχε έναν έντονο καυγά με τον σύζυγό της πριν βρεθεί μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της. 

Ύποπτος για την δολοφονία της 46χρονης στο Κουκάκι -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- φέρεται να είναι ο 53χρονος σύζυγος, ο οποίος είχε διαφύγει από το σπίτι μετά το περιστατικό και οι Αρχές τον αναζητούσαν. Οι τελευταίες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος συζυγοκτόνος επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (24.06.2022) για τροχαίο ατύχημα στο 59ο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, με τον 53χρονο φερόμενο συζυγοκτόνο να είναι ο τραυματισμένος οδηγός. Το αυτοκίνητο του είχε πέσει σε γκρεμό και περαστικοί ειδοποίησαν τις Αρχές για το ατύχημα. Ο 53χρονος έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ και εκτιμάται ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του. 

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.06.2022) στην οδό Ματρόζου, με τον 53χρονο και την 46χρονη να έχουν έναν έντονο καυγά. Την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ ειδοποίησε ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος αντίκρισε την 46χρονη μητέρα του σε μια λίμνη αίματος. 

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ενδεχομένως πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο 53χρονος φερόμενος ως συζυγοκτόνος είχε διαφύγει από το σπίτι και τον αναζητούσαν οι Αρχές. 

Δείτε βίντεο:

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης και Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις