Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η στιγμή της έκρηξης του αυτοκινήτου στην Αττική Οδό!

Η στιγμή της έκρηξης του αυτοκινήτου στην Αττική Οδό!

Δείτε σε βίντεο την στιγμή της  έκρηξης στο αυτοκίνητο το πρωί στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες στο Smart οι πυροτεχνουργοί εντόπισαν εκρηκτικό μηχανισμό τύπου “χελώνας”. 

Αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της έκρηξης στο ΙΧ αυτοκίνητο Smarτ, μέσα στο οποίο βρήκε τον θάνατο ο 35χρονος Αλβανός οδηγός του, ενώ υπέστη σοβαρά εγκαύματα η ομοεθνής φίλη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές, οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για άγνωστο εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς να αποκλείουν οποιαδήποτε άλλη αιτία, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ακράδαντα στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός, από την έρευνα των πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ στο σημείο της έκρηξης, δεν έχουν βρεθεί υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού ή πυρίτιδας. Ωστόσο, επειδή έχει εντοπιστεί μικρός κρατήρας στον δρόμο, εκεί όπου σημειώθηκε η έκρηξη, κάτι που ενισχύει την εκδοχή του εκρηκτικού μηχανισμού, έχουν σταλεί στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας κομμάτια του διαλυμένου αυτοκινήτου καθώς και ρούχα του 35χρονου για διερεύνηση, προκειμένου να διακριβωθεί αν υπάρχει κάποια άλλη εκρηκτική ύλη ταχείας εκτόνωσης που δεν αφήνει υπολείμματα στο σημείο.

Επίσης, εξετάζεται -με μικρότερες πιθανότητες- το ενδεχόμενο να προκλήθηκε η έκρηξη από κάποια αιτία που σχετίζεται με το αυτοκίνητο.


Η έκρηξη πραγματοποιήθηκε περίπου στις 07.30 το πρωί, καθώς ο 35χρονος μετέφερε στο αεροδρόμιο τη φίλη του, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει αεροπορικώς για τα Τίρανα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και από τις κάμερες της Αττικής Οδού, αρχικά φάνηκαν καπνοί από τα παράθυρα του οχήματος- το οποίο στη συνέχεια διήνυσε περίπου 150 μέτρα φλεγόμενο, μέχρι να προσκρούσει στο διαχωριστικό στηθαίο και να εκραγεί.

Ο οδηγός τινάχθηκε από τη θέση του σε αρκετή απόσταση, ενώ η κοπέλα κατάφερε και βγήκε τραυματισμένη από το όχημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά. Η προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε